Godt nytår fra EUPATI Danmark

2020 har været et langt og hårdt år for os alle. Der er ingen tvivl om, at corona pandemien har haft en meget større indflydelse på vores liv, end vi oprindeligt troede, den ville have. Her hos EUPATI Danmark har det betydet, at vi ikke har kunne afholde arrangementer og debatter. Desuden er flere af os blevet udfordret med Danmarks nedlukning, jobtab, sygdom m.m., hvilket har betydet at flere af vores bestyrelsesmedlemmer har måtte stå af. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af, men vi er overbevist om, at når der lukkes en dør, åbnes en anden. Det er med den indstilling, vi takker 2020 af med, at det bliver bedre igen.

2021 bliver året hvor vi igen tager fat. Vi skal først og fremmest have fuld bestyrelse igen (og vi er næsten i mål), og så skal vi igang med nye projekter og tiltag som planlægges med den nye bestyrelse. Det bliver et spændende år med nye muligheder og top kvalificerede patienter og professionelle, som støtter op omkring EUPATI missionen med ny energi og drive.

Ønsker du at blive del af dette projekt og evt. bestyrelsen, kan du stadig nå at tilmelde dig. Skriv til [email protected].

Tak for tålmodigheden ved året der gik. Tak for al jeres støtte og positive indstillinger til projektet trods stilheden. Det er virkeligt værdsat.

Godt nytår til hver eneste af jer fra EUPATI Danmark.

Med venlig hilsen

Charlotte Nørgaard

Formand, EUPATI Danmark